Formup on nyt KomuHomes!

Nostamme asumiskokemuksen uudelle tasolle. Intuitiivisesti.

Miisa Metsä

Marketing Specialist
Uutinen
5.1.2023
2 min

Komu tarjoaa kokonaisratkaisun mutkattomaan kommunikointiin vuokranantajan ja asukkaan välille. Lue tarina Komun takana ja opi, miten KomuHomes voi auttaa sinua pidempien ja parempien asukassuhteiden luomisessa.

Formup on kiinteistöalan startup, joka on tähän asti tarjonnut ratkaisun ulos- ja sisäänmuuttojen tueksi. Formup osallistaa muuttajat asunnon kuntotarkastukseen sekä ohjeistaa heitä siivoamaan asunnon. Tänä päivänä Formupia käytetään jo yli 60 000 asunnossa, sillä on 18 tyytyväistä vuokrataloyhtiöasiakasta ja se tavoittaa 1500 muuttajaa kuukaudessa.

Komu Homes laajentaa palveluntarjonnan asukkaan koko elinkaareen

Nykypäivän vuokramarkkinoilla vuokranantajat kilpailevat parhaan asukaskokemuksen tarjoamisella, sillä tyytyväinen asukas viihtyy asunnossa pidempään. Hyvän asukaskokemuksen luomiseen vaikuttaa palveluiden ja informaation saatavuus, sekä saatavuuden helppous. Laajennamme palveluntarjonnamme nyt asukkaan koko elinkaareen tuomalla markkinoille Komu-sovelluksen. Moderni Komu-sovellus tekee asukkaan elämästä vaivatonta kaikkien asumiseen liittyvien palveluiden ja informaation löytyessä yhdeltä alustalta. Oli kyseessä sitten huoltopyyntö tai saunavuoron varaus, ovat kaikki palvelut vain muutaman klikkauksen päässä.

KomuHomesin käyttö on asukkaalle helppoa: sisäänmuuttava asukas lataa applikaation kerran ja kirjautuu sisään, jonka jälkeen kaikki palvelut ja informaatio asuntoon liittyen on helposti saatavilla. Kiinteistöalan nykyratkaisuissa ei ole tarpeeksi palveltu loppukäyttäjää, minkä takia ratkaisumme on ennen kaikkea asukaslähtöinen. Komu-applikaatiosta löytyy reaaliaikainen yhteiskäyttötilojen varauskalenteri, moderni digitaalinen ilmoitustaulu, asiakaspalvelukanava sekä monta muuta hyödyllistä palvelua. 

Tulevaisuuden vuokra-asuminen tulee tarkoittamaan asunnon lisäksi palveluita asunnon yhteydessä

Uskomme, että tulevaisuudessa vuokra-asumisesta tulee omistusasumista suositumpi asumismuoto ja vuokra-asuminen tulee tarkoittamaan niin asuntoa kuin palveluita asunnon yhteydessä. Komu Homesin takana on yhdeksän nuoren osaajan tiimi, jossa ollaan aidosti kiinnostuneita asiakaskokemuksesta. Sovellus on suunniteltu asiakkaan tarpeita kuunnellen ja asiakas edellä, koska tiedämme että miellyttävä asukaskokemus on yksi tärkeimmistä tekijöistä pitkän asukassuhteen luomisessa. Nostamme asumiskokemuksen uudelle tasolle. Lue lisää uudesta palvelustamme nettisivuiltamme: www.komuhomes.com

Kiinnostuitko? Liity lukuisten tilaajien joukkoon!

Pysy uusimpien kiinteistömaailman koukeroiden mukana tilaamalla uutiskirjeemme!

Intuitiivista asumista

Yhteystiedot

Intu Enterprises Oy
Roni Lahti
+358 40 1399069
roni@komuhomes.com