Espoon Asunnoille tehokas ja optimoitu asuntojen tarkastusprosessi

Julkaistu
4.8.2023
Arvioitu lukuaika
2
min
Espoon Asunnoilla ja Komulla on yhteistyötä takana jo puolitoista vuotta
“Komun tuoma arvo liittyy ennen kaikkea asukkaillemme tuotettuun hyvään käyttökokemukseen ja siihen, että sen avulla voimme säästää aikaa, parantaa tehokkuutta ja tarjota omille yhteistyökumppaneillemme parempaa tiedonhallintaa vika- ja puutelistojen käsittelyssä”, kuuluu Espoon Asuntojen kiteytys Komusta.

Vuokralaisen vaihtuessa asunto on aina syytä tarkastaa, jottei huoneiston kunnosta jää epäselvyyttä. Espoon Asunnot, Espoon suurin vuokra-asuntojen tarjoaja, lähti Komu Homesin kanssa kokeilemaan, miten asuntojen tarkastusprosessia voitaisiin tehostaa ja optimoida. Asukastyytyväisyys on Espoon Asunnoille tärkeää, ja Komu Homesin tuotteilla oli tarkoitus luoda positiivista käyttökokemusta asukkaille. 

Yhteistyötä Espoon Asuntojen ja Komu Homesin välillä on nyt takana puolitoista vuotta. “Yhteistyö Komun kanssa on ollut sujuvaa ja mutkatonta. Tarpeemme on otettu hyvin huomioon ja niihin on suhtauduttu joustavasti ja ratkaisukeskeisesti”, Espoon Asunnoilta kerrotaan.

Tarkastuslomake parantaa käyttäjäystävällisyydellään sisäänmuuttaneen asukkaan asiakaskokemusta

Yhteistyö aloittettiin Komun sisäänmuuttotuotetta käyttäen. Sisäänmuuttotuotteella asuntoon sisäänmuuttava asukas täyttää tarkastuslomakkeen, jonka avulla varmistetaan, että asunto on hyvässä ja sovitussa kunnossa. Komun ja Espoon Asuntojen yhteistyö laajeni puoli vuotta sitten helpottamaan myös saneeraus- ja uudiskohteiden tarkastuksiin. Näissä kohteissa mahdollisiin puutteisiin ja korjaustarpeisiin pystytään reagoimaan nopeasti tarkastuslomakkeen avulla. Espoon Asunnoilla tarkastuslomakkeen on todettu parantavan käyttäjäystävällisyydellään etenkin juuri sisäänmuuttaneen asukkaan asiakaskokemusta.

“Vika- ja puutelistat ovat  kiinteistönomistajalle erittäin tärkeä asia, joten hyöty on ollut suuri. Komun tarjoama vika- ja puutelistakyselysovellus on käyttäjäystävällinen ja siihen on helppo lisätä mm. Kuvia. Kyselyt ovat lähteneet halutun aikataulun mukaisesti ja saadut raportit ovat vastanneet tarpeitamme. Raporttien muotoa on räätälöity toiveidemme mukaisesti“, Espoon Asuntojen edustaja kiittelee.

Kokonaisuudessaan molemmat osapuolet ovat olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön

Komu Homesin tuotteilla on onnistuttu parantamaan Espoon Asuntojen asukkaiden asukastyytyväisyyttä.  “Komun tuoma arvo liittyy ennen kaikkea asukkaillemme tuotettuun hyvään käyttökokemukseen ja siihen, että sen avulla voimme säästää aikaa, parantaa tehokkuutta ja tarjota omille yhteistyökumppaneillemme parempaa tiedonhallintaa vika- ja puutelistojen käsittelyssä”, kuuluu Espoon Asuntojen kiteytys Komusta.

Kiinnostaisiko kuulla lisää asuntotarkastustuotteesta?

Komun tuotteita käytetään jo yli 83 000 asunnossa Suomessa ja asiakkaisiimme kuuluu muun muassa Y-Säätiö, Asuntosäätiö, Espoon Asunnot ja NREP. Ulosmuuttolomakkeemme on koettu toimivaksi asiakasyritystemme puolesta, ja tarjoamme uusille asiakkaille pilotointijaksoa huojennettuun hintaan.

Jos pilotointi sekä laajempi tuote-esittely kiinnostaa, ota meihin yhteyttä!

Elmo Rantala
elmo@komuhomes.com

© Intu Enterprises Oy 2024