Espoon Asunnoille tehokas ja optimoitu asuntojen tarkastusprosessi

Julkaistu
22.8.2023
Arvioitu lukuaika
2
min
Espoon Asunnoilla ja Komulla on yhteistyötä takana jo puolitoista vuotta

Vuokralaisen vaihtuessa asunto on aina syytä tarkastaa, jottei huoneiston kunnosta jää epäselvyyttä. Espoon Asunnot, Espoon suurin vuokra-asuntojen tarjoaja, lähti Komu Homesin kanssa kokeilemaan, miten asuntojen tarkastusprosessia voitaisiin tehostaa ja optimoida. Asukastyytyväisyys on Espoon Asunnoille tärkeää, ja Komu Homesin tuotteilla oli  tarkoitus luoda positiivista käyttökokemusta asukkaille. 

Yhteistyötä Espoon Asuntojen ja Komu Homesin välillä on nyt takana puolitoista vuotta. “Yhteistyö Komun kanssa on ollut sujuvaa ja mutkatonta. Tarpeemme on otettu hyvin huomioon ja niihin on suhtauduttu joustavasti ja ratkaisukeskeisesti”, Espoon Asunnoilta kerrotaan.

Yhteistyö aloittettiin Komun sisäänmuuttotuotetta käyttäen. Sisäänmuuttotuotteella asuntoon sisäänmuuttava asukas täyttää tarkastuslomakkeen, jonka avulla varmistetaan, että asunto on hyvässä ja sovitussa kunnossa. Komun ja Espoon Asuntojen yhteistyö laajeni puoli vuotta sitten helpottamaan myös saneeraus- ja uudiskohteiden tarkastuksiin. Näissä kohteissa mahdollisiin puutteisiin ja korjaustarpeisiin pystytään reagoimaan nopeasti tarkastuslomakkeen avulla. Espoon Asunnoilla tarkastuslomakkeen on todettu parantavan käyttäjäystävällisyydellään etenkin juuri sisäänmuuttaneen asukkaan asiakaskokemusta.

“Vika- ja puutelistat ovat  kiinteistönomistajalle erittäin tärkeä asia, joten hyöty on ollut suuri. Komun tarjoama vika- ja puutelistakyselysovellus on käyttäjäystävällinen ja siihen on helppo lisätä mm. Kuvia. Kyselyt ovat lähteneet halutun aikataulun mukaisesti ja saadut raportit ovat vastanneet tarpeitamme. Raporttien muotoa on räätälöity toiveidemme mukaisesti. “, Espoon Asuntojen edustaja kiittelee.

Kokonaisuudessaan molemmat osapuolet ovat olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön. Komu Homesin tuotteilla on onnistuttu parantamaan Espoon Asuntojen asukkaiden asukastyytyväisyyttä.  “Komun tuoma arvo liittyy ennen kaikkea asukkaillemme tuotettuun hyvään käyttökokemukseen ja siihen, että sen avulla voimme säästää aikaa, parantaa tehokkuutta ja tarjota omille yhteistyökumppaneillemme parempaa tiedonhallintaa vika- ja puutelistojen käsittelyssä.” kuuluu Espoon Asuntojen kiteytys Komusta.

Otakaari 5 A,
02150 Espoo, Finland
help@komuhomes.com
+358 41 318 3397
© Intu Enterprises Oy 2023