Komu Homes keräsi 475 000 euron rahoituskierroksen

Julkaistu
4.8.2023
Arvioitu lukuaika
2
min
Iloksemme voimme ilmoittaa, että olemme sulkeneet 475 000 euron pre-seed-rahoituskierroksen! Sijoittajiimme kuuluu kiinteistöalan asiantuntijoita, startup-yrittäjiä, sekä hallitusammattilaisia. Mukana tukemassa missiotamme ovat Tuomas Kankaanpää, Matti-Pekka Sävelkoski, Perttu Rönkkö, Jyrki Vanamo, Panu Luukka, Ilari Lintukangas, Ossi Marko, Kristina Wichmann, Prodeko Ventures, Wave Ventures ja Sarviapila Capital.
  • 475 000 euroa kerätty rahoituskierroksella
  • Pääoma käytetään tuotteemme kehittämiseen sekä laajentumiseen niin Suomen kuin Euroopan markkinoille

Komu Homes modernisoi kiinteistöalaa

Viime vuosi oli meillä kiireinen: laajensimme palvelumme yli 100 000 asukkaan piiriin, saimme useita uusia asiakkaita ja neuvonantajia, sekä kasvoimme 4 henkilöstä 10 henkilön tiimiksi. Paljon on tapahtunut, ja jatkamme tästä eteenpäin vielä kovemmalla vauhdilla!

Komu Homesin missiona on kehittää asukkaan asuinkokemusta sekä modernisoida kiinteistöalan prosesseja. Keskitymme ennen kaikkea asukastyytyväsiyyden parantamiseen tuomalla markkinoille palvelun, jonka avulla vuokranantaja voi tarjota asukkaille maailmanluokan asumiskokemuksen.

Pitkän aikavälin tavoitteenamme on vakiinnuttaa asemamme merkittävänä toimijana kiinteistöalalla

Vuodelle 2023 suunnitelmissamme on kehittää tuotettamme eteenpäin, sekä laajentaa toimintaamme ja palveluitamme niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Kartoitamme markkinaa Euroopassa ja pitkän aikavälin tavoitteenamme on vakiinnuttaa asemamme merkittävänä toimijana kiinteistöalalla maailmanlaajuisesti.

Jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää palveluistamme ota yhteyttä: elias@komuhomes.com tai roni@komuhomes.com.

Kiinnostaisiko liittyä osaksi meidän osaavaa tiimiä? Ota yhteyttä roni@komuhomes.com ja kerromme meistä lisää. :)

Odotamme innolla, mitä tulevaisuus pitää sisällään!

- Komu Homesin tiimi

© Intu Enterprises Oy 2024