Säästä rahaa, työaikaa ja hermoja, tehosta muuttoprosessisi Komun avulla!

Mitä jos muuton ohjeistusviestintä hoituisi automaattisesti ja asunnot jäisivät parempaan kuntoon? Komu Homesin avulla se onnistuu!
Julkaistu
4.8.2023
Arvioitu lukuaika
3
min
Mitä jos asuntojen tarkastaminen olisi helppoa ja nopeaa? Monissa yrityksissä yhä tänäkin päivänä käytössä olevat tarkastuskäynnit, paperilippulappuset sekä monivaiheinen sähköpostiviestintä ovat nykymittarien valossa tehottomia. Onneksi on olemassa Komun muuttotuote, joka automatisoi ja tehostaa sisään- ja ulosmuuttotarkastukset sekä asukastyytyväisyyskyselyt ja erilaiset ohjeistukset.

Muuton ohjeistusviestintä hoituu automaattisesti

Rutiiniprosessit kannattaa automatisoida mahdollisimman pitkälle. Monelle suurin kynnys digitaalisen palvelun käyttöönotolle on se, että ohjelman ostaminen ja integroiminen yrityksen prosesseihin on nähty työläänä. Komun tapauksessa tämä ei pidä enää paikkaansa. Palvelun käyttöönotto on erittäin helppoa, eikä se vaadi suuria investointeja. Esimerkiksi loppusiivoukseen ja avaintenluovutukseen liittyvä ohjeistus hoituu automaattisesti palvelumme kautta. Digitaaliset raporttipohjamme tavoittavat asukkaat ja niiden helppokäyttöisyys aktivoi jopa yli 80 prosenttia täyttämään ne huolellisesti.

Asukkaat luovuttavat asunnot siistimmässä kunnossa

Kun ohjeistus tavoittaa asukkaat, se näkyy suoraan asuntojen siisteystasossa. Asukas tietää, mitä häneltä odotetaan, ja hän voi helposti ottaa valokuvat asunnon mahdollisista epäkohdista. Asukastyytyväisyys kasvaa, kun poismuuttava voi välttää ikävät yllätyslaskut, ja seuraava asukas pääsee muuttamaan uuteen kotiinsa ilman viivästyksiä.

Lue, miten Y-säätiö huomasi eron siisteystasossa

Asunnoissa ei tarvitse aina käydä paikan päällä

Komu ottaa asukkaat mukaan tarkastusprosessiin. Kun sekä ulos- että sisäänmuuttava asukas täyttävät saman raporttipohjan, voidaan niitä vertailemalla saada asunnon kunnosta hyvä kuva. Komun avulla asunnoiden kunnosta saadaan laadukasta tietoa ilman, että käydään paikan päällä. Vuokralaisten osallistaminen ja mahdollinen etätarkastaminen säästävät rutkasti työaikaa ja sujuvoittavat muuttoprosessia.

Lue, miten NAL Asunnot onnistui vähentämään asuntotarkastuksia Formupin ansiosta

Nosta muuttoprosessisi uudelle tasolle Komun avulla

Komu tuo rauhaa ja tehokkuutta kuunvaihteen kiireeseen. Kun manuaalinen työkuorma painaa päälle, Komun mahdollistama asunnon kunnon etätarkastaminen sekä asukkaan automaattinen ohjeistus tuovat helpotusta työpäiviisi. Samalla se auttaa säästämään kustannuksissa laadusta tinkimättä.

Ota askel, jota et tule katumaan: jätä sähköpostisi alta. Olemme sinuun pian yhteydessä. Kohta saat nähdä, kuinka helposti ja sujuvasti Komun käyttöönotto onnistuukaan.

© Intu Enterprises Oy 2024