Digitaalinen varauskalenteri: tehokkuutta ja käyttäjäystävällisyyttä taloyhtiön yhteiskäyttötilojen hallintaan

Digitaalinen varauskalenteri lisää tilojen saatavuutta ja nostaa käyttöastetta
Julkaistu
3.8.2023
Arvioitu lukuaika
4
min
Digitaalinen varauskalenteri tarjoaa järjestelmän taloyhtiön eri yhteiskäyttötilojen, kuten saunatilan, pyykkituvan, kuivahuoneen ja kerhotilan, varaamiseen. Sähköinen tilojen varauskalenteri tuo monia etuja niin asukkaalle kuin isännöitsijällekin. Näin digitaalinen varauskalenteri helpottaa jokapäiväistä elämää.

1. Sähköinen varauskalenteri tarjoaa käyttäjäystävällisen tavan varata tiloja

Helppo varausprosessi ja reaaliaikainen saatavuuden tarkistus tarjoaa käyttäjäystävällisen tavan varata tiloja. Asukkaat voivat selata vapaita aikoja ja tehdä varauksia milloin tahansa, ilman tarvetta soittaa, asioida isännöitsijän kanssa tai käydä kirjoittamassa varauksia fyysiseen varausvihkoon. Tämä säästää aikaa ja vaivaa sekä asukkailta että isännöitsijältä.

Sähköinen varausjärjestelmä näyttää reaaliaikaisesti myös tilojen saatavuuden, joten asukkaat voivat nopeasti tarkistaa, onko heidän haluamansa tila vapaana haluttuna ajankohtana. Tämä vähentää turhien varausten määrää ja auttaa optimoimaan tilojen käyttöä.

Varauskalenterisivun päänäkymä

2. Kulunohjaus saadaan varauskalenterin yhteyteen

Lukko- ja kiuasintegraatiot on mahdollista saada varauskalenterin yhteyteen helpottamaan tilojen hallinointia edelleen. Asukkaat pääsevät helposti omalla vuorollaan käyttämään saunatilaa ja kiuas lämmitetään aina varauksia varten. Taloyhtiön asukkaat pystyvät käyttämään palveluita itsepalveluna.

3. Maksullisten tilojen käytöstä veloitetaan varauksen yhteydessä

Maksuintegraatiomme mahdollistaa maksullisten tilojen käytön veloituksen suoraan varauksen teon yhteydessä. Veloitus tapahtuu Apple Paylla, Google Paylla tai pankki- ja luottokortilla. Näin erilliselle laskutukselle ei ole tarvetta ja maksu hoituu sujuvasti ja turvallisesti.

4. Varauskalenterista saadaan räätälöityä aina asiakkaan tarpeiden mukainen

Varauskalenterista ja sen asetuksista tehdään asiakkaan tarpeiden mukainen. Asetukset kuten tilan varattavat ajat, maksimivarausten määrä, hinta, vakiovuorot, poikkeusaikataulut ja -päivämäärät räätälöidään tarpeisiin sopivaksi. Tarvittaessa varauskalenteri myös räätälöidään mille tahansa tilalle tai varattavalle tavaralle, esimerkiksi taloyhtiön sähköpyörille.

5. Automaattiset muistutukset ja ilmoitukset helposti varauskalenteriin

Peruutuksia ja muutoksia on helpompi tehdä varattuihin vuoroihin digitaalisen järjestelmän kautta. Sähköinen varausjärjestelmä voi lähettää automaattisia muistutuksia varauksista sekä asukkaille että isännöitsijälle. Tämä auttaa välttämään unohtuneita varauksia ja pitää kaikki osapuolet ajan tasalla tulevista tapahtumista tai muutoksista.

6. Selkeä yhteenveto ja raportointi

Isännöitsijä voi käyttää sähköistä varausjärjestelmää tarkastellakseen kaikkia tehtyjä varauksia ja saada selkeän yhteenvedon tilojen käytöstä. Tämä voi auttaa suunnittelemaan paremmin tulevia tapahtumia tai tarpeita sekä tarjoamaan raportteja hallitukselle tai asukkaille.

Kaiken kaikkiaan sähköinen tilojen varauskalenteri tehostaa varausprosessia, vähentää manuaalista työtä ja parantaa viestintää asukkaiden ja isännöitsijän välillä. Se helpottaa tilojen hallintaa taloyhtiöissä ja tuo joustavuutta asukkaiden arkeen.

Komu Homes varauskalenteri - kaikki taloyhtiön yhteiskäyttötilat samassa paikassa

Komu-sovelluksen yksi ominaisuus on digitaalinen varauskalenteri. Varaus on helppo tehdä Komu-sovelluksesta ja varattavan tilan saatavuus päivittyy reaaliajassa.  Varausten hallinointi on myös huomattavasti tehokkaampaa, niiden ollessa aina ajan tasalla ja automatisoitu. Lukko- ja kiuasintegraatiot on mahdollista saada varauskalenterin yhteyteen, jolloin asukkaat pääsevät omalla vuorollaan käyttämään saunatilaa ja kiuas saadaan automaattisesti lämmitettyä varauksia varten.

Käsinkirjoitettavat varauskalenterit voi unohtaa, ja henkilöstöresursseja ei kulu enää esimerkiksi kulunohjaukseen, kiukaan lämmittämiseen, varausten hallinnointiin tai vuoroista veloitukseen.

© Intu Enterprises Oy 2024