Nikkarinkruunusta mobiilitarkastusten edelläkävijä Komun ansiosta

Julkaistu
20.11.2023
Arvioitu lukuaika
2
min
“Päätimme lähteä kokeilemaan Komun asuntotarkastustuotetta, koska halusimme hyödyntää modernin asuntotarkastuksen mahdollisuuksia sekä olla mukana edelläkävijänä ottamassa mobiilitarkastusta käyttöön sen useiden hyötyjen johdosta”, Nikkarinkruunulta kerrotaan.

Kiinteistö Oy Nikkarinkruunu ja Komu Homes ovat tehneet sujuvaa yhteistyötä poismuuttotarkastusten kanssa useamman kuukauden ajan. Nikkarinkruunu tarjoaa nykyisille ja tuleville keravalaisille viihtyisiä ja turvallisia koteja kohtuuhintaan, kaikkiin elämänvaiheisiin.

“Pyrimme parhaamme mukaan pitämään kiinteistöt ja asunnot viihtyisinä ja mahdollisimman hyvässä kunnossa, jotta asukkaat kokisivat asunnot omiksi kodeikseen”, todetaan Nikkarinkruunusta.

Asuntojen tarkastus ja vuokravakuuden palautus on nopeampaa

Nikkarinkruunulla on Keravalla 52 kiinteistöä ja 1600 asuntoa. “Päätimme lähteä kokeilemaan Komun asuntotarkastustuotetta, koska halusimme hyödyntää modernin asuntotarkastuksen mahdollisuuksia sekä olla mukana edelläkävijänä ottamassa mobiilitarkastusta käyttöön sen useiden hyötyjen johdosta”, Nikkarinkruunulta kerrotaan.

Vuokralaisen muuttaessa pois asunnosta, pääsee hän itse osallistumaan ulosmuuttotarkastukseen ja voi tehdä sen juuri silloin, kun se hänelle itselleen parhaiten sopii. Nikkarinkruunun tarkastukset ovat entisestään tehostuneet, muuttajan tarkan ja huolellisen muuttotarkastuslomakkeen täyttämisen myötä. Tämä nopeuttaa asuntojen tarkastusprosessia ja sillä on vaikutusta maksetun vuokravakuuden käsittelyaikaan.

“Kun vuokra-asunto on jätetty sovittuun kuntoon ja kaikki muut velvoitteet myös hoidettu, lomake täytetty ja asunto kuvattu huolellisesti, vakuusmaksun palautusprosessi sujuu ripeämmin. Tämä on sekä vuokralaisen että Nikkarinkruunun etu, jolloin vakuusmaksu voidaan palauttaa poismuuttajalle nopeammin”, Nikkarinkruunulta kiteytetään.

Tarkastuslomakkeen täyttäminen on tärkeää myös oikeudellisesta näkökulmasta

Nikkarinkruunulta kerrotaan, että asuntotarkastuslomake on toiminut hyvänä apuna muuttajalle tarjoamalla selkeät ja kattavat siivousohjeet. Ohjeiden noudattaminen on auttanut varmistamaan, että asunto jää puhtaaseen ja asianmukaiseen kuntoon. Näin vuokralainen on voinut välttää viime hetken kiirettä ja mahdollisia lisäkustannuksia siivouksen osalta.

Vuokra-asunto täytyy aina sisään- ja ulosmuutossa tarkastaa, jottei asunnon kunnosta jää vuokralaiselle tai vuokranantajalle epäselvyyksiä.

“Muuttotarkastuslomakkeen täyttäminen on tärkeää myös oikeudellisen turvan näkökulmasta. Lomakkeen täyttyessä vuokralainen on dokumentoinut asuntonsa kunnon ulosmuuton yhteydessä. Tämä toimii kummallekin osapuolelle oikeudellisena pohjana ja suojana mahdollisissa tulevaisuuden epäselvyyksissä tai kiistoissa asunnon kunnosta, koska on konkreettinen näyttö millaisessa kunnossa asunto oli ulos muuttaessa”, Nikkarinkruunulta kerrotaan.

Kiinnostaisiko kuulla lisää asuntotarkastustuotteesta?

Komun tuotteita käytetään jo yli 83 000 asunnossa Suomessa ja asiakkaisiimme kuuluu muun muassa Y-Säätiö, Asuntosäätiö, Espoon Asunnot ja NREP. Ulosmuuttolomakkeemme on koettu toimivaksi asiakasyritystemme puolesta, ja tarjoamme uusille asiakkaille pilotointijaksoa huojennettuun hintaan.

Jos pilotointi sekä laajempi tuote-esittely kiinnostaa, ota meihin yhteyttä!

Elmo Rantala
elmo@komuhomes.com

© Intu Enterprises Oy 2024