Tapiolan Feenixissä ovia avattu jo yli tuhat kertaa KomuDoorin avulla

KomuDoor on todettu toimivaksi rakennuksissa ja se on saanut hyvää palautetta niin asukkailta, kuin asennuskumppanilta Arvolukolta.
Julkaistu
7.11.2023
Arvioitu lukuaika
2
min
“Parhaita puolia KomuDoorissa on muun muassa se, ettei avaimia tarvitse olla enää mukana. Se vapauttaa minut päivittäisestä avainnipun kuskaamisesta. Sen lisäksi, vieraat on helppo päästää sisään sovelluksen avulla”, Tulilinnun asukas.

KomuDoor-ovipuhelimia asennettiin kaksi kappaletta huhtikuussa 2023 Tapiolan Feenixin kahteen ensimmäiseen tornitaloon Asunto Oy Espoon Tulilintuun ja Aurinkosiipeen. Omalle tontille rakentuva uudiskohde Tapiolan Feenix edustaa asumisen uutta aikakautta ja tulee kokonaisuudessaan koostumaan kolmesta tornitalosta. Yksi tornitaloista on vielä rakennusvaiheessa, mutta myös siihen tullaan asentamaan KomuDoor-ovipuhelinjärjestelmä. KomuDoor on todettu toimivaksi rakennuksissa ja se on saanut hyvää palautetta niin asukkailta kuin asennuskumppanilta Arvolukko Oy:ltä.

Ensimmäisessä tornitalossa Tulilinnussa ovipuhelin on ollut käytössä huhtikuusta lähtien, ja seuraavaksi valmistuneessa Aurinkosiivessä se otettiin juuri käyttöön. Näissä nykyaikaisissa uudisrakennuksissa halutaan tarjota asukkaille helppoutta asumiseen jamoderni ratkaisu kulkemiseen, mikä tekee KomuDoorista täydellisen ovipuhelinvaihtoehdon.

Useamman rapun oven avaus onnistuu yhdellä sovelluksella

KomuDoor on Komu Homesin rakentama IP-pohjainen järjestelmä, joka yhdistää perinteisen kaapeloidun, sekä internetin avulla toimivan IP-pohjaisen järjestelmän parhaat puolet. KomuDoor on huomattavasti halvempi ja ekologisempi vaihtoehto kaapeloituun ovipuhelimeen verrattuna. Järjestelmään kuuluu itse ovipuhelimen lisäksi mobiilisovellus, jonka kautta oven avaaminen tapahtuu kätevästi. Useamman rapun oven avaus onnistuu myös samalla sovelluksella.

Arvolukko suosittelee Komua uudiskohdehankkeisiin

KomuDoor sopii niin uudiskohteisiin kuin jälkisaneerattuihin kohteisiin sen yksinkertaisen ja paikallisen asennuksen ansiosta - asennukseen tarvitaan ainoastaan internetyhteys ja sähköt. Kallista kaapelointia tai vastauskojeita ei tarvita, sillä asukkaan puhelin toimii päätelaitteena. Asennukset hoituvat aina yhteistyössä luotettavien asennuskumppaniemme kanssa ja KomuDoor takaa jatkuvan huollon ja asiakaspalvelun ongelmatilanteiden sattuessa.

Asennuskumppanimme Arvolukko Oy kuvailee Komun kanssa yhteistyötä onnistuneeksi. “Yhteistyö on toiminut mallikkaasti. Komu on hoitanut kaikki projektiin liittyvät työt, sekä kommunikoinnin hyvin. Voin suositella Komua uudiskohdehankkeisiin!” kertoo Jukka-Petteri Hakonen Arvolukko Oy:ltä.

Tapiolan Feenixin asukas jättää avainnipun nykyään kotiin

KomuDoor on miellyttänyt myös Tapiola Feenixin asukkaita - ovipuhelinta kuvaillaan moderniksi ja helppokäyttöiseksi. Oven avaus vieraalle onnistuu vaikka kotisohvalta, ja jos huoneistoissa on käytössä älylukitusjärjestelmä, vapauttaa se asukkaat avaimien kantamisesta.

“Parhaita puolia KomuDoorissa on muun muassa se, ettei avaimia tarvitse olla enää mukana. Se vapauttaa minut päivittäisestä avainnipun kuskaamisesta. Sen lisäksi, vieraat on helppo päästää sisään sovelluksen avulla”, Tulilinnun asukas.
“Helppokäyttöinen applikaatio ja kuva tuo lisäturvaa. Oven avaus etänä onnistuu hyvin”, Tulilinnun asukas.
“Voin suositella KomuDooria muillekkin kerrostalossa asuville ihmisille”, Tulilinnun asukas.

Kiinnostaisiko kuulla lisää KomuDoorista?

Ota meihin yhteyttä ja voimme yhdessä selvittää, sopisiko KomuDoor juuri teidän kohteeseenne!

Santeri Salmela, myynti

santeri@komuhomes.com

© Intu Enterprises Oy 2024