Vaasan opiskelija-asuntosäätiö ja Komu Homes aloittavat yhteistyön

Julkaistu
10.8.2023
Arvioitu lukuaika
2
min
Vaasan opiskelija-asuntosäätiö ja Komu Homes aloittavat yhteistyön syksyllä 2023

“Haluamme tarjota asumista, josta jää hyvät muistot!”, Marko Ylimäki, Voas

Komu Homes ja Vaasan opiskelija-asuntosäätiö Voas aloittavat yhteistyön syksyllä 2023. Voas tarjoaa kodin runsaalle 2600 opiskelijalle vuosittain ja säätiön asunnot sijaitsevat pääosin Palosaarella ja Vaasan keskustan alueella.

Komu Homesin tuotteisiin kuuluu asuntotarkastustuote, jonka avulla asunto tarkastetaan itsepalveluna asukkaan poismuuton yhteydessä. Näin poismuuttava asukas saadaan osallistettua asunnon tarkastukseen. Sen etuja ovat säätiön näkökulmasta erityisesti kustannussäästöt ja asukkaan näkökulmasta nopea vakuusmaksun palautus, mikäli asunto on kunnossa. Jouheva muuttotarkastus parantaa asukaskokemusta!

“Aloitamme yhteistyön mielellämme juuri Komu Homesin kanssa, sillä totesimme ajattelevamme useista asumiseen ja kiinteistöalaan liittyvistä asioista samansuuntaisesti”, kertoo Voasin toimitusjohtaja Marko Ylimäki.

Voas kehittää toimintaansa asukaslähtöisesti strategiansa mukaan ja hakee kaikessa toiminnassaan tehokkuutta ja asukaslähtöistä tapaa toimia.

Komu Homesin missiona on auttaa taloyhtiöitä ja vuokrataloyhtiötä tarjoamaan asukkailleen maailmanluokan asukaskokemus. “Uskomme, että miellyttävän asukaskokemuksen ja onnistuneen asukasviestinnän luominen ovat tärkeimpiä elementtejä pitkän ja hyvän asukassuhteen perustana. Odotamme innoissaan yhteistyön alkamista” Komu Homesin toimitusjohtaja Roni Lahti päättää.

© Intu Enterprises Oy 2024