KOMU TALOYHTIÖILLE

Autamme tekemään taloyhtiöstäsi nykyaikaisen, ekologisen ja turvallisen.

Komun palveluilla taloyhtiön yhteiskäyttötilojen varaukset, kulunhallinta, sekä viestintä hoituvat digitaalisesti ja asukasystävällisesti, tehden taloyhtiöstä entistä viihtyisämmän paikan asua.

Varaa tapaaminen
kaksi kerrostaloa

Tarjoa asukkaallesi ensiluokkainen asumiskokemus

Pidä asukkaat ajantasalla yhteisistä asioista

Digitaalinen viestintä tavoittaa asukkaat. Komun asukassovellus ja digitaalinen porrasnäyttö ratkaisevat asukasviestinnän tavoitettavuus ongelmat ja tekevät eri tahoihin yhteydenoton helpoksi ja mutkattomaksi. Taloyhtiötä koskevat ajankohtaiset asiat ovat kaikkien saatavilla.

Vähennä taloyhtiösi energiankulutusta

Komu-sovelluksessa asukkaiden on mahdollista seurata omaa veden-, sähkön- ja lämmönkulutusta reaaliajassa. Sovellus on integroitavissa asuntokohtaisiin kulutusmittareihin, jolloin asukkaiden on helppo vähentää päivittäistä kulutustaan, tehden näin koko taloyhtiöstä ekologisemman.

Modernisoi kulunhallinta

Tee taloyhtiöstäsi nykyaikainen langattoman KomuDoor ovipuhelimen avulla. Asukas pystyy videon välityksellä katsomaan kuka on ovella, mikä tekee taloyhtiöstä entistä turvallisemman. Asumisesta tekee mukavaa oven avauksen onnistuessa mistä vain, milloin vain!

Ota taloyhtiön varauskalenteri testiin ilmaiseksi!

Varauskalenterin kautta kaikki taloyhtiön varattavat tilat ovat asukkaiden varattavissa. Kertavaraukset mahdollistavat tilojen varaamisen akuuttiin tarpeeseen - toistuvat varaukset luovat turvaa esimerkiksi lauantai-illan perinteisen saunavuoron muodossa.

Uusimmat jutut Komusta taloyhtiöissä

Tässäpä uusimpia juttujamme ja asiakastarinoitamme

Tehdään yhdessä asumisesta parempaa.

Koska asukkaat ansaitsevat huippuluokan digitaalisia ja helppokäyttöisiä palveluita.

Kiinnostuitko? Laita meille viestiä!

Soita tai laita sähköpostia, tehdään yhdessä asukkaidesi asumiskokemuksesta ensiluokkainen!

Otakaari 5 A,
02150 Espoo, Finland
help@komuhomes.com
+358 41 318 3397
© Intu Enterprises Oy 2023